Pedel

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Anne Clausen, Skovlund-Valsbøl Danske Skole, tlf. 04639-471 eller kørselsleder Henning Wietz, Teknisk Afdeling, tlf. 0461-5047135.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
15. august 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
12. juli 2018

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en pedel til Skovlund-Valsbøl Danske Skole og Skovlund Børnehave med tiltrædelse per 1. oktober 2018 eller snarest derefter.

Arbejdsområderne

Arbejdsområderne vil være alt forefaldende pedelarbejde i skolen og børnehaven samt institutionernes ydre områder.

Kvalifikationer

Der ønskes en to-sproget pedel (dansk og tysk) som har afsluttet en håndværkeruddannelse eller lignende kvalifikationer eller erfaring fra tidligere pedelstillinger. Ansøgerne skal være i besiddelse af almindeligt kørekort og bil.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 20. august 2018