Pædagogmedhjælper (genopslag)

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 23. august 2018 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kim Tichsen Petersen, Nibøl Børnehave, tlf. 04661-8965
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
23. august 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
10. august 2018

Pædagogmedhjælper ved Nibøl Børnehave

Per 1.9.2018 søger vi en engageret pædagogmedhjælper ved Nibøl Børnehave. Institutionens historie starter i 1960. Den ligger centralt i Nibøl by og er p.t. normeret til 40 børn. Nibøl børnehave udvider med vuggestuegrupper og er aktuel i gang med en flytteproces til helt nye faciliteter ved siden af Nibøl Danske Skole med gode muligheder for et tæt samarbejde.

Nybygningen rummer plads til 60 børn i alderen 0-6 år.

Nibøl børnehave er alsidig, spændende og under konstant udvikling. Den aktuelle forandring gennem oprettelsen af vuggestuegrupper vil du kunne være med til at præge.

I Nibøl børnehave lægger vi vægt på legen som en af de vigtigste processer i barnets udvikling. Dagen er tilrettelagt i en vekselvirkning mellem planlagte og spontane aktiviteter.

Vi lægger vægt på værdifulde relationer børn og voksne imellem.

Er det her dig?

• Du har en grundlæggende lyst til at arbejde med børn i 0-6 års alderen
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt og bidrage til udviklingen af det pædagogiske arbejde
  • Du vil samarbejde omkring det pædagogiske
  • Du vil bidrage til pædagogiske drøftelser
  • Du er åben overfor alle samarbejdspartnere
  • Du går positivt ind i samarbejdet og skaber tillidsfulde relationer
  • Du er teamorienteret
  • Du vil bl.a. tage dig af praktiske arbejdsopgaver
  • Du er gerne ude i naturen

Så kom gerne forbi og se institutionen.

Ansøgningsfristen er d. 23.08.2018

Her får du yderligere oplysninger:           Dagtilbudsleder Kim Tychsen Petersen –

Nibøl Børnehave: 04661 8965