Pædagogmedhjælper

Ugentlig arbejdstid:
24 timer
Særlige bemærkninger:
Harreslevløkke Daginstitution er normeret til 58 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7:00 -16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 8. august 2018 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Sylvia Purrucker, Harreslevløkke Daginstitution, tlf. 0461-16 068 800.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
8. august 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
29. juni 2018

Per 1. september 2018 søger Skoleforeningen en engageret pædagogmedhjælper til     Harreslevløkke Daginstitution.

I Harreslevløkke Daginstitution vægter vi leg og bevægelse i dagligdagen, samt læring og udvikling gennem sansemotorikken. Bevægelse er den røde tråd gennem vores pædagogiske arbejde. Vi skaber gode forudsætninger for motorisk udfoldelse og rig mulighed for sanselige erfaringer og udfordringer, idet vi skaber udviklings- og læringsmiljøer med masser af gode oplevelser, udfordringer og viden.

Vi har to vuggestuegrupper, de 0-3 årige, og to aldersintegrerede grupper, de 1-6 årige. Vi er normeret til 58 børn, og en personalegruppe bestående af 5 pædagoger og 5 pædagogmedhjælper som dagligt sørger for at børnene har det godt, trives, lærer og udvikler sig. Et team som ser det som en kerneopgave at arbejde med børns sproglige, motoriske og kropslige udvikling.

Er det her dig?

• Du har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år
  • Du er fleksibel og omstillingsparat
  • Du vil bl.a. tage dig af praktiske arbejdsopgaver
  • Du er nærværende og omsorgsfuldt
  • Du er teamorienteret og vægter fællesskab og trivsel
  • Du har humor

Så kom gerne forbi og se institutionen.