Pædagog (genopslag)

Ugentlig arbejdstid:
30 timer
Særlige bemærkninger:
Sild Danske Børnehave er normeret til 50 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.30 til kl. 15.30. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 22. november 2018 kl. 8:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kai Tove Zilkenat, Sild Danske Børnehave, tlf. 04651-23865.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
22. november 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
8. november 2018

Sild Danske Børnehave er en børnehave under Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Børnehaven har en skøn beliggenhed, som giver anledning til en masse naturoplevelser.

Dette gør vi brug af i vores dagligdag, da vi vægter uderummet som læringsmiljø meget højt. Vi er ude hver dag og har en fast udedag om ugen, hvor vi er på vandreture rundt omkring på vores ø.

Vi vægter børns trivsel og deres individuelle udvikling, især den motoriske højt. Deres almene udvikling hænger sammen med bevægelse og sund kost. Vi har en nulsukkerpolitik her hos os.

Vi er normeret til 50 børn, hvoraf de ti af dem er vuggestuebørn også er der en førskolegruppe, som er ude af huset hver dag.

Hvis du er teamplayer, der er fleksibel og omstillingsparat, når det er nødvendigt og er blevet nysgerrig på os, så er du lige den, vi har brug for.

Vi har en 30-timers pædagogstilling til dig og kan tilbyde en lejlighed her over på vores dejlige ø.

Du er velkommen til at ringe og få mere informationer eller meget gerne komme over og se os an.

Stillingen kan tiltrædes fra den 1. december 2018 eller snarest mulig.

Vi glæder os til at høre fra dig.