Kontorelev (forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorelev med tiltrædelse den 1. august 2019. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 17. december 2018.
Nærmere oplysninger:
Har du brug for flere oplysninger eller sidder inde med nogle spørgsmål må du meget gerne kontakte kontorleder på Dagtilbudskontoret Marianne Rautenstrauch på telefon 0461/5047-180 eller Gudrun von Oettingen på Personalekontoret på telefon 0461/5047-121.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
17. december 2018, kl. 12:00

Uddannelsesplads som kontorassistent pr. 1.8.2019

(Kaufmann/Kauffrau für Büromanagement) i Centraladministrationen ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Har du altid synes det ville være spændende at administrere alle de forskellige opgaver der skal løses i forbindelse med driften af en stor virksomhed?

Er du til tal og er du god til at kommunikere med andre mundtlig og skriftlig på såvel dansk og tysk?

Så er uddannelsen som kontorassistent ved Skoleforeningen måske lige det rigtige for dig.

Vi vil uddanne dig på alle områder der hører til en modern virksomhed. Du vil komme i kontakt med mange personer (både fysisk og i telefonen), vil bruge dine evner ift. arbejde med tekster og tal og lære at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket.

Vi søger en ung og positiv elev som har lyst til at være en del af vores team. Hvis du mindst har en god realeksamen, gode formuleringsevner på dansk og tysk, både skriftligt og mundtlig, har sans for tal og orden og er glad og udadvendt, ser vi frem til din ansøgning som gerne skal være os i hænde senest den 17.12.2018.

Har du brug for flere oplysninger eller sidder du inde med nogle spørgsmål, må du meget gerne kontakte kontorleder på Dagtilbudskontoret Marianne Rautenstrauch på telefon 0461/5047-180 eller Gudrun von Oettingen på Personalekontoret på telefon 0461/5047-121.