Kontorassistent

Ugentlig arbejdstid:
20,75 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en receptions/kontorassistent til Receptionen med ansættelse per 1. februar 2019 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 13. december 2018 kl. 12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461-5047180.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
13. december 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
29. november 2018

STILLING SOM RECEPTIONIST/KONTORASSISTENT VED SKOLEFORENINGEN

Per 1. februar 2019 søger vi en engageret receptionist/kontorassistent til receptionen med 20,75 timer.

Servicen i receptionen bliver varetaget af to medarbejdere på deltid, som i ferietiden og sygdomsperioder vikarier for hinanden og sammen står for professionel ekspertise over for Skoleforeningens 57 dagtilbud og 43 skoler i Sydslesvig.

Trives du som husets koordinerende omdrejningspunkt, hvor du er den første, man møder på telefonen og ved døren? Så bliv en del af Skoleforeningen og få ansvar for den daglige drift og service i receptionen.

Du kan forvente en alsidig arbejdsdag, hvor opgaverne spænder vidt på tværs af afdelinger og kontaktpersoner.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

• Modtagelse af gæster
  • Modtagelse og viderestilling af indkommende telefonopringninger
  • Sørge for, at velkomst området og receptionen altid fremstår indbydende
  • Modtagelse, registrering og fordeling af indgående post (fysisk og elektronisk)
  • Færdiggørelse og forsendelse af udgående post samt bestilling af update på frankeringsmaskinen og kontakten til service-teknikeren
  • Almene for- og efterarbejde i forbindelse med kursusvirksomheden på tværs af afdelingerne
  • Diverse ad hoc-opgaver og andre administrative opgaver
  • Servicering af møder og efterfølgende oprydning
  • Være afløser og vikar for den anden receptionist i ferietiden og i tilfælde af sygdom

Om dig:

• Du er glad, udadvendt og positiv med et smil på læben
  • Du har erfaring med opgaverne på receptionen
  • Du er sikker i dansk og tysk både på skrift og tale
  • Du kan have flere bolde i luften og beholder overblik
  • Du har erfaring med MS Office-pakken

Hvis du er interesseret i at være del af et super team og kan genkende dig i beskrivelsen er du måske Skoleforeningens nye medarbejder i receptionen.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180.