Lønbogholder (genopslag)

Ugentlig arbejdstid:
op til 38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Lønningskontoret med tiltrædelse per 1. oktober 2018 eller hurtigst derefter. Ansøgningen skal være Skoleforeningen i hænde senest den 31.08.2018 kl. 12:00. Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 36.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Bjørn Ulleseit, tlf. 0461/5047-122, eller økonomichef Ilka Börner tlf. 0461/5047-148
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
31. august 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
3. juli 2018

Lønbogholder til Lønningskontoret

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Lønningskontoret med tiltrædelse per 1. oktober 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Du vil være en del af Økonomiafdelingens Lønningskontor, hvor vi hver måned afregner mere end 2.000 løn- og pensionsudbetalinger.

Vi søger:

En tosproget kontoruddannet medarbejder med flair for tal, som er detaljeorienteret, struktureret og er vandt til at arbejde selvstændig.

Erfaring inden for løn, socialforsikrings eller skatteområdet ville være et godt fundament til arbejdet som lønbogholder.

Har du lyst til at arbejde på et område, hvor det aldrig bliver kedeligt, sammen med et engageret team, så glæder vi os til din ansøgning.

Din ansættelse sker i henhold til overenskomsten TVöD.