Kontorassistent

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Center for Pædagogik med tiltrædelse per 1. september 2018 eller hurtigst derefter. Ansøgningen skal være Skoleforeningen i hænde senest den 3. august 2018 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af Center for Undervisningsmidler Mette Tode, tlf. 0461-5047156.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
3. august 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
11. juli 2018

Kontorassistent til Center for Pædagogik

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Center for Pædagogik med tiltrædelse per 1. september 2018 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsesstedet vil være Center for Undervisningsmidler.

Center for Pædagogik servicerer en bred brugergruppe inden for Skoleforeningens udviklings- og læringsverden, hvor målgruppen er al pædagogisk personale lige fra vuggestuer over gymnasier til voksenundervisning.

Arbejdsområderne omfatter bl.a.:

• Plukning og pakning af bestilte materialer
  • Kontrol og opsætning af returmaterialer på lager
  • Ekspedition af kunder og bookinger
  • Registrering og statistik over beholdning samt over kurser, pæd. eftermiddage og møder på CP
  • Ad hoc-kontoropgaver
  • Servicering af møder og kurser

Arbejdet kan være fysisk krævende.

Vi forventer, at du er kontoruddannet, servicemindet, detaljeorienteret, struktureret, behersker dansk i skrift og tale og er god til både at løse opgaver selvstændigt og arbejde sammen med andre i teams. Vi lægger vægt på en venlig og imødekommende kommunikation.

Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk hverdag i et ressourcecenter, der er under udvikling.

Din ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst TVöD. Ugentlig arbejdstid 38,25 timer.

Yderligere informationer om Dansk Skoleforening for Sydslesvig kan findes på:    www.skoleforeningen.org