Dagtilbudsleder

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skovlund Børnehave er normeret til 50 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7:30-15:30. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 22. November 2018 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461-5047189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
22. november 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
8. november 2018

DAGTILBUDSLEDER VED SKOVLUND BØRNEHAVE I SKOVLUND

Vi søger per 15.12.2018 en engageret dagtilbudsleder ved Skovlund børnehave i Skovlund.

Børnehaven er oprettet i 1969 og ligger midt i byen Skovlund. Skovlund er en by i vækst, derfor har vi i 2018 moderniseret og samtidig udvidet med en vuggestuegruppe på 10 børn i alderen 0-3 år.

Så der i alt er plads til 50 børn i alderen 0-6 år.

Som ny leder vil du indgå i tæt og spændende netværksledelse sammen med de øvrige 6 dagtilbud i omegnen.

Ud over lederen er der pt. ansat 3 pædagoger og 4 pædagogmedhjælpere til at udføre det daglige pædagogiske arbejde. Din lederopgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med fælles værdier, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med pædagogiske læreplaner.

Skovlund Børnehave er et hus, hvor alle bliver set og hørt og hvor nærvær, tryghed og en varm omgangstone vægtes højt. Den gode kommunikation med og om børn, forældre og personale er præget af empati, åbenhed og omsorg. Samarbejdet med skolen prioriteres højt og vi ønsker, at skabe endnu mere sammenhæng og ejerskab.

Er det her dig?

• Du er lyttende og vægter dialog højt.
  • Du har visioner og er udviklingsorienteret.
  • Du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring. Du har, eller påtænker at starte diplomuddannelsen i ledelse eller lignende.
  • Du formår at skabe fremadrettede processer og at foretage målrettede prioriteringer ved at arbejde struktureret.
  • Du er optaget af personaleledelse, og at få det bedste frem i dine medarbejdere.
  • Du formår at møde dit medarbejderteam i øjenhøjde.
  • Du går positivt ind i tværfagligt samarbejde med skolen og andre mindretalsorganisationer.
  • Du skaber relationer og dialoger også med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er inspirerende og åben for andres tiltag.

Vi søger en dagtilbudsleder, der leder gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, personale og forældre. Medbring også gerne humor og at du ”ikke har glemt at være barn”, er ligeledes en vigtig egenskab.

Du er velkommen til at besøge os i Skovlund Børnehave så vi kan hilse på dig. Se også nærmere på skoleforeningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (0049 461 5047 189)

Ansøgningsfrist er den 22. november 2018, kl. 12