Skolesekretær

Ugentlig arbejdstid:
21 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en skolesekretær til Jørgens-Skolen med tiltrædelse den 1. januar 2018. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 2. november 2017 kl. 8:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Sølvi J. Koch eller viceskoleinspektør Sandra Mikkelsen, Jørgensby-Skolen, tlf. 0461-141230.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
2. november 2017, kl. 8:00
Offentliggjort:
9. oktober 2017

Da vores mangeårige sekretær går på pension, søger Jørgensby-Skolen en ny sekretær per 1. januar 2018. Arbejdstiden ligger på ca. 4,5 timer dagligt.
Jørgensby-Skolen er en dansk mindretalsskole i Flensborg, som huser elever fra 1.-6. klassetrin. Ud over 12 folkeskoleklasser har vi også 5 læringsgrupper tilknyttet til skolen. I alt har vi 265 elever og 25 lærere/pædagoger er tilknyttet skolen.

Arbejdet omfatter:

• Elevadministration - indmeldelse/udmeldelse
  • Regnskab, herunder bogføring og ompostering af faktura
  • Postdistribution
  • Telefonbetjening
  • Ad hoc-opgaver

Udover ovennævnte opgaver er sekretærarbejdet på en skole mangfoldig. Der vil løbende kunne komme nogle ad hoc opgaver, såsom at drage omsorg for børn, der er kommet til skade og den efterfølgende kontakt til forældrene m.m. Koordinering af diverse arrangementer samt indberetninger og administration. Om muligt også være behjælpelig med at oversætte tekst, der er stilet til bl.a. tyske myndigheder.

Vi forventer, at du:

- har en relevant uddannelse - og gerne erfaring fra en anden skole
   - er god til skriftlig og mundtlig kommunikation både på dansk og tysk
   - arbejder systematisk og er god til planlægning
   - sætter pris på nye udfordringer og er på forkant med opgaverne, store som små
   - er samarbejdsvillig, serviceminded og imødekommende
   - kan håndtere mange afbrydelser uden at miste overblikket.

Det er vigtigt, at du er en teamplayer. Derudover vægter vi, at du kan arbejde selvstændigt og finde ud af at strukturere egne opgaver og selv tage initiativ.

Du kommer til at være en del af en hverdag, hvor tingene kan gå hurtige. Et godt koordinatorgen samt øje for detaljen er derfor fordelagtige kompetencer. Endvidere er du kommunikativt stærk og er vant til at navigere i administrative systemer.

Ønsker du flere oplysninger kan du kontakte skoleleder Sølvi J. Koch eller viceskoleleder Sandra Mikkelsen, Jørgensby-Skolen, tlf. 0461-141230.