Kontorassistent (forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
20 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en kontorassistent til finansbogholderiet med tiltrædelse den 1. december 2017. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 27. oktober 2017 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 45
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Diana Jessen, tlf. 0461-5047 120, eller økonomichef Ilka Börner tlf. 0461-5047 148.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
27. oktober 2017, kl. 12:00
Offentliggjort:
25. september 2017

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en engageret kontorassistent til finansbogholderiet pr. 1. december 2017 eller snarest derefter.

Du vil være en del af Økonomiafdelingens finansbogholderi, hvor du vil opkræve børnehavebidraget mm. og forvalte SEPA betalingsaftaler.

Vi forventer at:

• Du har en kontoruddannelse, evt. kendskab til Navision.
  • Du er til tal.
  • Du kan anvende office-pakken.
  • Du kan kommunikere klart i skrift og tale på dansk og tysk.
  • Du er service-minded og skal være indstillet på en fuldstændig diskretion omkring arbejdsopgaverne.
  • Du er struktureret og ansvarsbevist.

Du kommer til at arbejde i et engageret team af kolleger under ansvar af økonomichefen.

Din ansættelse sker i henhold til overenskomsten TVöD.