IT-projektleder (forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en it-projektleder med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest derefter. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 1. marts 2018, kl. 8:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til IT-chef Leif-Olaf Truelsen-Knigge, IT-Kontoret, tlf. 0461-5047157.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
1. marts 2018, kl. 8:00
Offentliggjort:
11. januar 2018

IT-Projektleder

Skoleforeningen for Sydslesvig har gang i mange IT-projekter, både på det pædagogiske og det administrative område, og i forbindelse med den forestående digitalisering forventes et stigende antal projekter. Derfor søges en IT-projektleder med ansvar for at styre IT-projekter af varierende størrelse og kompleksitet. Du vil blive tilknyttet Skoleforeningens IT-kontor med reference til IT-chefen.

Dit job består af:

• Projektledelse af IT-projekter i samarbejde med Skoleforeningens fagspecifikke afdelinger, evt. eksterne samarbejdspartnere og kollegaer på IT-kontoret
  • Styring af IT-projektporteføljen samt facilitering af tilknyttede prioriteringsprocesser
  • Styring af Implementering og opgraderinger af IT-platforme eller systemer

Dine kvalifikationer

• Du har en relevant uddannelse, minimum på bachelorniveau, og gerne baseret på en IT-teknisk uddannelse
  • 3-5 år relevant erfaring med IT-projektledelse
  • Erfaring med styring af 3. partsleverandører af IT
  • Erfaring med IT-forretningsudvikling og digitalisering
  • Evnen til at gennemskue forretningssammenhænge, og du arbejder analytisk og struktureret
  • Er både dansk- og tysktalende
  • Du er en god formidler og facilitator
  • Erfaring med agile metoder inden for systemudvikling er en fordel
  • Erfaring med IT-projektporteføljestyring er en fordel
  • Du er måske Prince2-certificeret og kendskab til ITEL-principper

Vi tilbyder:

• Et selvstændigt og afvekslende job med stor grad af frihed under ansvar
  • Et uformelt arbejdsmiljø med en stor berøringsflade til andre afdelinger
  • En arbejdsplads, som er i udvikling og forandring, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på fremtiden

Vil du vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte IT-Chef Leif-Olaf Truelsen Knigge på tlf. 0049-461-5047157.