INGENIØR/ARKITEKT

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter en ingeniør/arkitekt til en stilling som sagsbehandler og stedfortræder for afdelingslederen i Teknisk Afdeling.

Jobnr.:
Institution:
Centraladministrationen
Ansættelsestidspunkt:
1. marts 2018
Lønindplacering:
TVÖD
Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Ansøgningsfrist:
1. februar 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
15. december 2017

Arbejdsområdet omfatter

• varetagelse af stedfortræderfunktion
  • varetagelse af bygherre-opgaver
  • byggetekniske analyser af bygningsmassen iht. LBO, DIN og de øvrige gældende retningslinjer
  • anvendelse og gennemførelse af "VOF-Verfahren"
  • grundige kalkulationer efter DIN 276 og ansøgning af finansieringsmuligheder (KfW, I-Bank, EU osv.) med forberedelse af kpl. ZBau bilag
  • udarbejdelse og gennemførelser af licitationer iht. VOB/VOL med efterfølgende byggeovervågning
  • udarbejdelse af HOAI-kontrakter og kontrol
  • rådgivning af institutionsledere

Vi ønsker os

en tosproget (dansk og tysk) ingeniør/arkitekt med høj faglig kompetence og meget god indsigt i tyske forvaltningsretningslinjer.

- en "ræv" inden for byggeområdet, der har lyst at arbejde i et særdeles velfungerende og topmotiveret team.

Løn og ansættelse

foretages i henhold til TVöD.

Vil du vide mere,

er du velkommen til at henvende dig til afdelingsleder for Teknisk Afdeling, Dirk Clausen, på telefon 0461-5047136, mobil 0151-16136370 eller per e-mail til Dirk.Clausen@skoleforeningen.org.

Ansøgning

mærket »ingeniør«, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, CV mm. sendes til job@skoleforeningen.org

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
24904 Flensburg

Ansøgningsfrist: 1. februar 2018 kl. 12:00

Ansættelsessamtaler holdes snares muligt.