Ledige stillinger

Oplysningspligt i henhold til art. 13 GDPR/DSGVO for ansøgere. Tryk her for at læse mere

• Pædagogmedhjælper

I Ingrid-Hjemmet søger vi en initiativrigt og humørfyldt pædagogmedhjælper pr. 01.10.20

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til Ingrid-Hjemmet pr. 1. oktober 2020 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Ingrid-Hjemmet er normeret til 60 børn i alderen 3 til 6 år. Åbningstiden er fra kl. 7.00 til 16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. august 2020, kl. 12.00.

• Pædagogmedhjælper

ved Satrup Daginstitution

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til Satrup Daginstitution per 1. oktober 2020 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på, at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Stillingen er tidsbegrænset til den 14. februar 2021 med mulighed for forlængelse. Institutionen er normeret til 49 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.00-15.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. august 2020 kl.12.00.

• Pædagog

ved Husum Børnehave

Skoleforeningen søger en pædagog til Husum Børnehave per 1. oktober 2020 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på, at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Stillingen er tidsbegrænset til den 22. juli 2021 med mulighed for forlængelse. Institutionen er normeret til 100 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.00-16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. august 2020 kl.12.00.

• Jaruplund Højskole søger en kontorassistent

• Souschef

ved Duborg Børnehave

Skoleforeningen søger en souschef til Duborg Børnehave per 1. september 2020 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Duborg Børnehave er normeret til 40 børn i alderen 3 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.15 til kl. 15.15. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 14. august 2020, kl. 12:00.

• Skoleleder til Husum Danske Skole

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Husum Danske Skole

• Jaruplund Højskole søger en højskolelærer

Har du en god formidlingsevne, evne til at møde mennesker, der hvor de er og med venlighed samt en faglig kompetence, så har du nu mulighed for måske at blive vores nye kollega fra den 1. februar 2021.

• Lærer (Forlænget ansøgningsfrist)

ved Risum Skole/Risem Schölj

Skoleforeningen søger en lærer til bl.a. idræt/svømning og andre fag ved Risum Skole/Risem Schölj. Stillingen ønskes besat per 1. september 2020 eller snarest derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 31. juli 2020, kl. 8.00.

• Skoleleder til Hans Helgensen-Skolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Hans Helgesen-Skolen med tiltrædelse snarest muligt

• Skoleleder til Uffe-Skolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Uffe-Skolen med tiltrædelse snarest muligt