• Kontorassistent til Personalekontoret

ved Centraladministrationen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en kontorassistent til Personalekontoret med tiltrædelse den 1. juli 2017 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 13. juni 2017 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 24 hhv. 25.

• Kontorassistent til Personalekontoret

ved Centraladministrationen

ved Hiort Lorenzen-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd tre gange om ugen for hver 2 timer. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni kl. 8.00.

• Lærer

ved Jens Jessen-Skolen

1 stilling med fuldt timetal med bl.a. engelsk, matematik og almindelige skolefag. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 7. juni 2017 kl. 8:00.

ved Oksevejens Børnehave

Oksevejens Børnehave er normeret til 80 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7:00-16:00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 7. juni 2017 kl. 12:00.

• Lærer

ved Hanved Danske Skole

1 stilling med fuldt timetal med bl.a. tysk, historie og almindelige skolefag. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 7. juni 2017 kl. 8:00.

• Pædagog hhv. pædagogmedhjælper

ved Hanved Danske Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 12:00.

ved Hanved Børnehave

Hanved Børnehave er normeret til 69 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens aktuelle åbningstid er fra kl. 7:00 til kl. 15:30. Stillingen ønskes besat per 19. juni 2017 eller hurtigst derefter. Stillingen er tidsbegrænset, da der er tale om et syge-/barselsvikariat. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 12:00.

• Afdelingsleder

ved A. P. Møller Skolen

Stillingen ønskes besat per 1. august 2017 eller efter aftale. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. juni 2017 kl. 8:00.

ved Jaruplund Danske Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017.

ved Vesterland-Kejtum Danske Skole

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd en gange om ugen for 2 timer. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni kl. 8.00.

ved Jes Kruse-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd to gange om ugen for hver 2 timer. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni kl. 8.00.

ved Hanved Danske Skole

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd en gang om ugen for 2 timer. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni kl. 8.00.

ved Jørgensby-Skolen

ved Jens Jessen-Skolen

ved Gustav Johannsen-Skolen

ved Vyk Danske Skole

Et barselsvikariat med med bl.a. tysk, natur/teknik, idræt og gerne skolebibliotek. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 2. juni 2017 kl. 8:00.

ved Cornelius Hansen-Skolen

ved Kaj Munk-Skolen

Et barselsvikariat med med dansk og almindelige skolefag. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

ved Hatlund-Langballe Danske Skole

Et barselsvikariat med med almindelige skolefag og gerne skolebibliotek. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

ved Jes Kruse-Skolen

Et barselsvikariat med med bl.a. matematik, fysik/kemi og hjemkundskab. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

ved Ejderskolen

Et barselsvikariat med med bl.a. dansk og hjemkundskab. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

ved Vyk Danske Skole

Et barselsvikariat med med bl.a. tysk, natur/teknik, idræt og gerne skolebibliotek. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

ved A. P. Møller Skolen

Et barselsvikariat med med bl.a. dansk og pigeidræt. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 6. juni 2017 kl. 8:00.

• Psykolog

ved Center for Pædagogik (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning)

ved Oksevejens Børnehave

Oksevejens Børnehave er normeret til 80 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens aktuelle åbningstid er fra kl. 7:15 til kl. 16:00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 31. maj 2017.

ved Oksevejens Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Stillingen er tidsbegrænset, da der er tale om et barselsvikariat. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 1. juni 2017.

ved Oksevejens Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 1. juni 2017.