• Pædagogmedhjælper

ved Oksevejens Børnehave

Oksevejens Børnehave er normeret til 80 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7:00 -16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 2. maj 2018 kl. 12:00.

• Pædagog

ved Duborg Børnehave

Duborg Børnehave er normeret til 40 børn i alderen 3 til 6 år. Stillingen er tidsbegrænset, da den opslås i forbindelse med et barselsvikariat. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.15 til kl. 15.15. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 2. maj 2018 kl. 8:00.

• To lærere søges til Team Flex (internt opslag)

ved Gustav Johannsen-Skolen

Skoleforeningen søger to lærere til Team Flex ved Gustav Johannsen-Skolen med tiltrædelse den 1. august 2018. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 27. april 2018, kl. 12:00.

• Rengøringsassistent (GENOPSLAG)

ved Oksevejens Børnehave

Stillingen ønskes besat pr. 1.05.2018 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset, da der er tale om et sygevikariat. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. april 2018, kl. 12:00.

• Faglig medhjælper i faget musik

ved Centraladministrationen

• Dagtilbudsleder

ved Askfelt Børnehave

Askfelt Børnehave er normeret til 40 børn i alderen 3 til 6 år. Stillingen ønskes besat per 1. august 2018 eller hurtigst derefter. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7:00-15:00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 26. april 2018 kl. 12:00.

• INGENIØR/ARKITEKT

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter en ingeniør/arkitekt til en stilling som sagsbehandler i Teknisk Afdeling.

• Vi søger efter vikarer til vores dagtilbud og skoler

Overvejer du at blive pædagog eller lærer og har lyst til at afprøve dig selv i dit drømmejob? Er du på pædagog- eller læreruddannelsen eller færdiguddannet og har brug for et job? Så kontakt os og hør nærmere om vikarjobs hos ...

• Uddannelsesplads som kok

ved Ungdomskollegiet

Dansk Skoleforeningen tilbyder per 1. september 2018 en uddannelsesplads som kok på Ungdomskollegiet. Uddannelsen foregår i samarbejde med et andet restaurationskøkken, hvor eleven vil have praktiktider. Vi søger en ung, engageret og positiv elev, der har sans for orden og lyst til spændende, kreativ madlavning. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 2. maj 2018.