• Medhjælper til faget sløjd

ved Jens Jessen-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd for tre gange to timer per uge. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. oktober 2016.

• IT-supporter

ved Centraladministrationen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en first level supporter med tiltrædelse den 1. november 2016 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 18. oktober 2016 kl. 12:00.

• Køkkenassistent

ved Jens Jessen-Skolen

Skoleforeningen søger en køkkenassistent til heldagsskolen ved Jens Jessen-Skolen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. oktober 2016.

ved Jens Jessen-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til heldagsskolen ved Jens Jessen-Skolen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. oktober 2016.

ved Gustav Johannsen-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til lektiecaféen ved Gustav Johannsen-Skolen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. oktober 2016.

ved Husum Børnehave

Husum Børnehave er normeret til 80 børn i alderen 0 til 6 år. Stillingen ønskes besat per 1. november 2016 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 7. oktober 2016.

ved Gustav Johannsen-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til heldagsskolen ved Gustav Johannsen-Skolen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 5. oktober 2016.

• Pædagog hhv. pædagogmedhjælper

ved Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave

Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave er normeret til 89 børn i alderen 0 til 6 år. Stillingen ønskes besat med en pædagog eller pædagogmedhjælper per 17. oktober 2016 eller snarest derefter. Åbningstiden i institutionen er fra. kl. 7.00 til kl. 17.00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 5. oktober 2016.

ved Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave

Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave er normeret til 89 børn i alderen 0 til 6 år. Åbningstiden i institutionen er fra. kl. 7.00 til kl. 17.00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 5. oktober 2016.

ved Ingrid-Hjemmet

Ingrid-Hjemmet er normeret til 60 børn i alderen 3 til 6 år. Stillingen ønskes besat per 1. november 2016 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 4. oktober 2016.

• Skolesekretær

ved Duborg-Skolen

Skoleforeningen søger en skolesekretær til Duborg-Skolen med tiltrædelse den 1. november 2016 eller hurtigst derefter. Ansættelsen er tidsbegrænset, da der er tale om et sygevikariat. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 4. oktober kl. 12:00.

• Månedslønnet vikar

Bredsted Danske Skole

Der er tale om et sygevikariat med bl.a. matematik, kristendomskundskab og tysk, der slutter senest den 22. december 2016. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 4. oktober 2016 kl. 12:00.

ved Vanderup Danske Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 30. september 2016.

ved Oksevejens Skole

Stillingen er ved skolefritidsordningen. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 29. september 2016.

ved Harreslevmark Børnehave

Harreslevmark Børnehave er normeret til 45 børn i alderen fra 1 til 6 år. Stillingen er tidsbegrænset og ønskes besat per 10. oktober 2016 eller hurtigst derefter. Medarbejderen skal være støtteperson til et enkelt barn. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 29. september 2016 kl. 12:00.

ved Ringvejens Vuggestue

Ringvejens Vuggestue er normeret til 60 børn i alderen 0 til 3 år. Stillingen ønskes besat per 17. oktober 2016 eller hurtigst derefter. Åbningstiden i institutionen er fra. kl. 7.00 til kl. 16.00. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 29. september 2016.

• Medhjælper til faget sløjd

ved Gottorp-Skolen

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper, som kan være medhjælper i faget sløjd for to gange to timer per uge. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 29. september 2016.